"Your body can stand almost anything. 

It's your mind that you have to convince"


Personal training

Ieder doel vereist een andere aanpak, en ieder persoon zit anders in elkaar. Wat bij de één werkt wil niet zeggen dat dit ook bij jou werkt. Of jouw doel nou afvallen, conditie opbouwen of een toename van kracht is. Ik kijk samen met jou naar een manier om je doel op een zo snel mogelijke manier te bereiken.

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek besprek we jouw doelen. Aan de hand daarvan maken we een trainingsschema op welke bij jou, en jouw doel past. De trainingen kunnen worden aangeboden in mijn eigen trainingsruimte, of op een andere overeengekomen locatie. Trainingen worden zowel 1-op-1 als 2-op-1 gegeven. Het is dus ook mogelijk om samen met je partner, vriend(in) of collega te trainen. Uiteraard werkt ieder aan zijn eigen doel. Er wordt gezorgd voor een schone handdoek.

 

Ik bied jou de stok achter de deur die je nodig hebt. Het is vooral belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt. Alleen op die manier kunnen we jouw lichaam op de juiste manier inzetten. Mocht je tijdens de training beperkt worden door pijn of een beperkte bewegingsuitslag dan los ik die gelijk op.

Bootcamp

Eens per week organiseer ik een bootcamp op een afgesproken locatie. De trainingen zijn wisselend en in groepen van maximaal 10 personen. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van divers klein materiaal. Het hele lichaam wordt aan het werk gezet. De oefeningen kunnen aangepast worden en zijn daardoor geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Er kunnen losse lessen gekocht worden. Wil je vaker deelnemen aan deze lessen? Dan is een strippenkaart misschien wel aantrekkelijk voor jou.

 

Als je al klant bent bij Maximum Performance krijg je 20% korting op deze lessen.