Wie ik ben

Mijn naam is Joffrey. Ik ben woonachtig op de Stille Wille, getrouwd en vader van 2 kinderen.

 

Op mijn 18e werd ik lid van een sportschool. Ik volgde hier een "standaard" schema. Mijn voeding leek nog nergens op. Ik nam eiwit shakes omdat ik iedereen dat zag doen en zag nauwelijks vooruitgang. Ik verloor hierdoor mijn motivatie.

 

Later raakte ik door collega's geïnspireerd om weer actief te gaan sporten.  Al snel zag ik dat ik veel progressie maakte. Ik ben daardoor steeds beter op mijn voeding gaan letten, want ik wilde meer en ik merkte wat voeding allemaal met je kon doen. Ik ging voeding meer zien als brandstof om alle processen in het lichaam werkende te houden.

Personal trainer

Uit mijn werk haalde ik weinig voldoening en daarom besloot ik mij te gaan verdiepen in iets wat ik erg leuk vond: de sport! Om die reden heb ik besloten een intensief opleidingstraject te volgen om zelf beter te worden in de sport en mijn passie voor gezondheid over te kunnen dragen aan anderen. Omdat er al zo veel personal trainers zijn wou ik iets unieks aan kunnen bieden. 

 

Na mij te hebben verdiept in het aanbod van opleidingen besloot ik het hele opleidingstraject van Overload Worldwide te volgen. Wat mij daar vooral aansprak is dat de klant centraal staat en zij niet werken met standaard schema's. Resultaat is het gene wat telt. Ik leerde veel over de werking van het lichaam. Als je goed begrijpt hoe het lichaam werkt kan je door aan de juiste knoppen te draaien de training, voeding en behandeling optimaal inzetten.  Zo hoef ik mijn klanten niet door te sturen naar een specialist zoals een fysiotherapeut. Ik leerde technieken die mijzelf en mensen in mijn omgeving deden verbazen.

 

Alle trainings- en behandeltechnieken heb ik tijdens de opleiding zelf mogen ervaren. Ik draag graag deze kennis over. Ik heb mij laten verbazen waar het lichaam allemaal toe in staat is en hoe het lichaam zich makkelijk aan kan passen. Respecteer het lichaam, je krijgt er maar één van!

Gevolgde opleidingen

  • T.O.P. A Trainer - Overload Worldwide
  • T.O.P. B Trainer - Overload Worldwide
  • Personal Hormonal Profiling - Overload Worldwide
  • Power Sled Instructor - Overload Worldwide
  • Mylogenics Activation - Overload Worldwide
  • Mylogenics Release - Overload Worldwide
  • Mylogenics Rehab - Overload Worldwide

 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met mij op of kijk verder op deze website.