Personal training

Ieder doel vereist een eigen aanpak, en ieder persoon zit anders in elkaar. Wat bij de één werkt wil niet zeggen dat dit ook bij jou werkt. Of jouw doel nou afvallen, conditie opbouwen of een toename van kracht is. Ik kijk samen met jou naar een manier om dit doel op een zo snel mogelijke manier te bereiken.

 

Ik bied jou de stok achter de deur die je nodig hebt. Het is vooral belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt. Alleen op die manier kunnen we jouw lichaam op de juiste manier inzetten. Mocht je tijdens de training beperkt worden door pijn of een beperkte bewegingsuitslag dan los ik die gelijk op.

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen. Aan de hand daarvan maken we een trainingsschema op welke bij jou past.

 

Online

Liever in je eigen gym trainen? Dan is training op afstand (online), of een combinatie van personal training en training op afstand misschien wel interessant voor je.


Personal / Private Group Training

Als je liever in groepsverband traint dan is een personal group training of private group training wellicht iets voor jou. Deze vinden plaats op een afgesproken locatie. Het verschil tussen zit hem in dat je bij de private group training zelf het gezelschap kiest waar je mee traint. Bijvoorbeeld samen met vrienden of collega's.

De trainingen zijn wisselend en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van divers materiaal. Het hele lichaam wordt aan het werk gezet. De oefeningen kunnen aangepast worden en zijn daardoor geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Je kan een losse les aanschaffen. Wil je vaker deelnemen aan deze lessen? Dan is een strippenkaart (10x) misschien wel aantrekkelijk voor jou.

 

Voor Private Group Training vraag naar de mogelijkheden! Bij afname van personal training krijg je korting op de personal group trainingen.


Voeding

Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het in goede gezondheid verkeerd. Als je de verkeerde brandstof in je auto stopt dan draait de motor ook minder goed. Het eten van de juiste voedingsmiddelen is daarin bepalend. Zo bouw je een goede weerstand op wat zorgt voor meer energie, een betere nachtrust, kan het lichaam beter omgaan met stress, ben je minder prikkelbaar en vermindert het klachten als depressies. Met name de opname van voeding is erg belangrijk. Je kan nog zo gezond eten, maar als het lichaam de voeding niet goed op kan nemen is het weg gegooid geld.

Tijdens jouw traject sta ik je altijd bij. Je kan mij altijd een bericht sturen via WhatsApp, die ik zo snel mogelijk beantwoord. Ook heb je toegang tot een online omgeving waar ik door middel van video's verder inga op de onderbouwing van het programma. Eenmaal per week hebben we contact waarin we de voortgang bespreken, ik vragen beantwoord, we aanpassingen kunnen doen en geef ik tips over een goede mindset. 

Ik geef eens in het kwartaal een online webinar over gezondheid. Ben je hier nieuwsgierig naar neem dan contact op.

Personal Hormonal Profiling™

We maken voor het voedingsadvies gebruik van het Personal Hormonal Profiling™ programma. We doen een lichaamsmeting waarbij we de huidplooien op 12 punten meten. In combinatie met een vragenlijst krijg je een hormonaal profiel van jouw lichaam. Zo komen we tot een persoonlijk programma wat op jou is gericht.

 

In het programma wat je krijgt staat een advies voor supplementen en een trainingsschema aangepast aan jouw hormonaal profiel. Deze meting herhalen we vervolgens iedere 4-6 weken. We stellen dan jouw behoefte bij als dat nodig blijkt.

Supplementen

In een ideale wereld hebben we geen supplementen nodig. Helaas leven wij niet in die ideale wereld en kan onze voeding ons niet meer voldoende voorzien van onze behoefte aan vitamines en mineralen. We maken daarom gebruik van supplementen ter aanvulling van de benodigde vitaminen en mineralen. Bij ieder programma zit eenmalig het startpakket waarbij je kennismaakt met de geadviseerde suppletie. Ik maak uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige supplementen van fundamentals™ voor het beste resultaat. Deze supplementen zijn voor een aantrekkelijke prijs te bestellen.


Mylogenics

Voor de blessurebehandeling en revalidatie maak ik gebruik van de technieken van Mylogenics. Mylogenics is een zeer effectieve test- en behandelmethodiek bij blessures, revalidatie en prestatieverbetering. Door middel van lengtetechnieken wordt de functie en disfunctie van het spier- en zenuwstelsel onderzocht. 

Wat is Mylogenics?

Mylogenics is onder te verdelen in drie verschillende methodes:

 • Activation

De techniek waarbij het neuromusculaire systeem geactiveerd door reflexpunten te stimuleren. Hierdoor kan de spier of spiergroep gestimuleerd worden om beter te kunnen functioneren. Tijdens het sporten kan dit leiden tot een merkbare prestatieverbetering.

 • Release:

De techniek waarbij adhesie (verklevingen) van spieren, en zenuwen worden behandeld. Hiermee kan er een krachttoename ontstaan en zal de blessuretijd drastisch worden verkort.

 • Rehab:

Deze technieken worden uitgevoerd bij de revalidatie van blessures of bij spier- en gewrichtsklachten. Door deze technieken kan de herstelperiode na een blessure aanzienlijk worden verkort.

Mylogenics kan worden toegepast bij

 • Verstijfde en verkleefde spieren
 • Spierscheuren, kneuzingen en verrekkingen
 • Enkel- knie-, heup-, schouder- en nekklachten
 • Beperkte bewegingsuitslag
 • Artrose
 • Frozen shoulder
 • Tennis elleboog
 • Hernia
 • En meer…