"The secret to good nutrition is establishing healthy habits you can follow for the long haul. Not for weeks or months, but for the rest of your life"


Voeding

Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het in goede gezondheid verkeerd. Het eten van de juiste voedingsmiddelen is daarin bepalend. Zo bouw je een goede weerstand op wat zorgt voor meer energie, een betere nachtrust, kan het lichaam beter omgaan met stress, ben je minder prikkelbaar en vermindert het klachten als depressies. Met name de opname is erg belangrijk. Je kan nog zo gezond eten, maar als het lichaam de voeding niet goed op kan nemen is het weg gegooid geld.

Personal Hormonal Profiling™

We maken voor het voedingsadvies gebruik van het Personal Hormonal Profiling™ programma. We doen een lichaamsmeting waarbij we de huidplooien op 12 punten meten. We krijgen daardoor een hormonaal profiel van jouw lichaam. Zo komen we tot een persoonlijk programma wat op jou is gericht. In het programma wat je krijgt staat een advies voor supplementen en een trainingsschema aangepast aan jouw hormonaal profiel. Deze meting herhalen we vervolgens iedere 4-6 weken. We stellen dan jouw behoefte bij als dat nodig blijkt.

Supplementen

In een ideale wereld hebben we geen supplementen nodig. Helaas leven wij niet in die ideale wereld en kan onze voeding ons niet meer voldoende voorzien van onze behoefte aan vitamines en mineralen. We maken daarom gebruik van supplementen ter aanvulling van de benodigde vitaminen en mineralen. Bij ieder programma zit eenmalig het startpakket waarbij je kennis maakt met de geadviseerde basissuppletie. Ik maak uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige supplementen voor het beste resultaat. Deze supplementen zijn voor een aantrekkelijke prijs te bestellen.

Begeleiding

Tijdens jouw traject sta ik je altijd bij. Je kan mij altijd een bericht sturen via WhatsApp, die ik zo snel mogelijk beantwoord. Ook zal ik je dagelijks informatie toesturen middels een video. Daarbij ga ik dieper in op de onderbouwing van het programma. Eenmaal per week hebben we contact waarin we de voortgang bespreken, ik vragen beantwoord, we eventuele aanpassingen kunnen doen en geef ik tips over een goede mindset.